четвер, 12 квітня 2012 р.

Перший пішов! А за ним - другий і третій.

Віддав у гарні руки 3 кактуси. В уже готовому до викорастання вигляді, висадженими у красиві (теракотові) глиняні горщики. У процесі передачі вже усвідомлена проблема постала у практичному плані: як вже готові кактуси носити? Якщо, скажімо, під час переїзду - можна скласти їх разом з іншими квітами у підходящу коробку. А якшо, скажімо, на подарунок? Один лише кактус? Або віднести в офіс, на роботу? Як його упакувати щоб не пом'явся і не розсипався?

Перший віддавав у себе у дворі, тож виніс у першій коробці, яка трапилася під руку. Просто щоб "геть у руках" не нести. Другий і третій, а разом з ними - ще три вже нових - склав у ту саму коробку, але місця ще лишилося і тому під час переноски коробка трохи нахилилася і один горщик перекинувся і розсивав грунт та "впустив" вже посаджений кактус. Кактус не постраждав і засипати все назад як було не так вже й важко, але проблема лишається: кактуси треба якось транспортувати і для цього потрібні спеціальні коробки.

Чи проблема це для сучасних технологій? Сьогодні ми створюємо блоги натисканням однієї кнопки, а що там відбувається у реальному світі, світі матеріальному - не знаємо. Тож відкрию таємницю: ні, на сьогоднішній день створити коробку для кактусів - не проблема взагалі! Тож наступний крок буде такий...

Немає коментарів:

Дописати коментар