неділю, 22 квітня 2012 р.

81 кактус на 1 заміокулькас "Замікро"


Повний комплект моїх кактусів на сьогоднішній день. 81 рослина, врахувуючи найдрібніші нові, які здатні будуть вкоренитися. Виглядає не дуже професійно - точніше, навіть, виглядає суто "аматорсько", але ж вони ростуть!

Також на передньому плані - заміокулькас який насправді "Замікро", в уже готовому "товарному" вигляді. "Замікро" - це, схоже, не біологічна назва рослини чи її підвиду, а патентована назва товарної продукції одного з голандських виробників рослин. Ось посилання на патент: PP19314 Zamioculcas plant and named "Zamicro". З нього виходить, що біологічна назва рослини - "Zamioculcas zamiifolia", а "Zamicro" - це вже "культивована назва" (Cultivar denomination). Але це вже історія не зовсім про кактуси.

Доречі, досить цікаво подивитися, як саме там у них усе влаштоване. На промо-ролику дизайнерської агенції, що працювала над створенням сайту для "Замікро", знайшлося декілька секунд зсередини технологічного приміщення - не знаю, чи можна ще це називати "теплицею" - для промислового вирощування декоративних рослин. Можна порівняти з моїм "аматорським підвіконням".


Але я гадаю так: починати з чогось треба і треба неодмінно чогось прагнути. Тільки тоді можна чогось досягти. "Wesselman flowers" - а що, звучить!

Немає коментарів:

Дописати коментар